Onze koeriersdienst Eindhoven


Het verzenden van pakketten moet vlot en met de grootste zorg gebeuren. Zeker als u zakelijke goederen verzend, wil u zeker zijn van een vlotte en strakke afhandeling. Ons team van koeriers Eindhoven bestaat uit ervaren medewerkers voor wie uw wens centraal staat. Wat u ook wilt verzenden, en waar het ook heen moet, wij maken de verzending van A tot Z in orde. Uw pakket met spoed op de plek van bestemming? Ook daarvoor staan we voor u klaar.

  • Alles rondom uw verzending vlot en zorgvuldig geregeld
  • Spoedverzendingen mogelijk
  • 24/7 Track & Trace
  • Ervaren & bekwaam personeel
  • Zeer voordelige verzendtarieven
  • Flexibiliteit door verschillende vervoerders
  • Efficiëntere verzend mogelijkheden
  • Wereldwijde verzending
  • Pakket ophalen op plaats naar uw keuze mogelijk

Voor alle verzendingen een passende oplossing


Bij het verzenden van pakketjes komt een boel kijken. Een pakket over de grens verzenden? Dan kan er sprake zijn van bijvoorbeeld invoerrechten, btw, afhandelingskosten en accijns. Daarnaast vragen sommige typen verzendingen om extra zorg. Breekbare goederen zijn hier een voorbeeld van. Welke speciale vereisten er bij uw verzending ook gelden, wij zorgen ervoor dat elke verzending vlot en in goede orde op de juiste bestemming aankomt.

Track & Trace


Al onze voertuigen zijn uitgerust met gespecialiseerde navigatie. Hierdoor kunnen we altijd bijhouden waar uw pakketten zich momenteel bevinden. Zo weten we altijd precies hoe het met uw pakket staat, en wat de locatie is. U kunt dus altijd contact opnemen bij vragen over de voortgang van uw verzending.

Risicomanagement


Onze koeriersdienst Eindhoven staat bekend om ons risicomanagement. Voor elke bezorging brengen we alle mogelijke risico's in kaart. Door dit in kaart te brengen en te communiceren met onze koeriers zijn wij eventuele problemen voor. Mochten er zich toch problemen aandoen, dan hebben we de oplossing ook van tevoren al helder. Zo zorgen we zelfs bij eventuele problemen voor een vlotte en adequate verzending. Daarnaast gebruiken we onze ervaring in risico- en crisismanagement om onze koeriers op te leiden. Zo bent u altijd verzekerd van zeer bekwame chauffeurs.

Meer informatie


Voor een op maat gemaakte aanpak of offerte voor uw bezorging, of meer informatie over onze koeriersdienst of koeriers Eindhoven, kunt u contact met ons opnemen. We kijken er naar uit om uw pakket te vervoeren!